Tuesday 23 October 2018

Can you guess the Disney film from these vague descriptions?

A social media challenge has seen people describing Disney films without using the title… Can you guess them correctly?

A Disney store (Yui Mok/PA)
A Disney store (Yui Mok/PA)

By Emily Chudy, Press Association

If you’re a Disney fan, chances are you know each of the animated films inside out … or do you?

Reddit user roastedtoperfection challenged people on the website to describe memorable Disney films without using the titles, and some of them are quite tricky!

Here are 11 of the best. The answers will be given below, but don’t cheat.

Disney Channel GIF - Find & Share on GIPHY

1. Can you guess this classic film?

Answer: Peter Pan.

2. Is this description enough for you?

Answer: 101 Dalmatians.

101 Dalmatians Disney GIF - Find & Share on GIPHY

3. This Disney film was based on Shakespeare.

Answer: The Lion King.

4. What about this epic Disney flick?

Answer: Mulan.

Disney Hug GIF - Find & Share on GIPHY

5. This cute film was given a misleading description…

Answer: Ratatouille.

6. Can you guess this strange description?

Answer: Lilo and Stitch.

Lilo And Stitch GIF - Find & Share on GIPHY

7. This film is a classic.

Answer: Aladdin.

8. Can you guess this 1940s film?

Answer: Dumbo

Baby Animals Smile GIF by Disney - Find & Share on GIPHY

9. This underrated film?

Answer: The Emperor’s New Groove.

10. Can you guess this iconic animation?

Answer: The Incredibles.

Get Over It What GIF - Find & Share on GIPHY

11. Lastly, this historical movie.

Answer: Hercules.

Press Association

Today's news headlines, directly to your inbox every morning.

Editors Choice

Also in World News