Tuesday 10 December 2019

... and here are the answers to our Brazil-Germany quiz

How have you fared in our interactive quiz on Brazil's World Cup semi-final clash with Germany? Check the answers below.

Brazil questions

1. Gabriella Lenzi is the girlfriend of which Brazilian player?

Answer: Neymar

2. Name the blurred Brazilian star?

Answer: Dante

Brazil's national soccer team player Dante attends a training session at Estadio Presidente Vargas stadium in Fortaleza

3. Name this Brazilian football legend?

rivelino.jpg

Answer: Rivelino

4. Can you name this Brazilian player from his tattoo?

blur_2.jpg

Answer: Luiz Gustavo

Luiz Gustavo

5. Name this Brazilian celebrity?

Gisele Bundchen Named Face of Chanel No. 5 (Generated thumbnail)

Answer: Gisele Bundchen

 

Germany questions

1. Ann-Kathrin Brommel is the girlfriend of which German player?

gotze wag.jpg
Ann-Kathrin Brommel, girlfriend of Mario Gotze of Germany, looks on during the 2014 FIFA World Cup Brazil Quarter Final match between France and Germany at Maracana

Answer: Mario Gotze

2. Name the blurred German star?

Answer: Bastian Schweinsteiger

PORTO ALEGRE, BRAZIL - JUNE 30: Bastian Schweinsteiger of Germany acknowledges the fans after defeating Algeria 2-1 during the 2014 FIFA World Cup Brazil Round of 16 match between Germany and Algeria at Estadio Beira-Rio on June 30, 2014 in Porto Alegre, Brazil. (Photo by Clive Rose/Getty Images)

3. Name this German football legend?

gerd muller

Answer: Gerd Muller

4. Can you name this German player from his tattoo?

Answer: Lukas Podolski

5. Name this German celebrity.

BEVERLY HILLS, CA - JUNE 24: Actress Diane Kruger attends The Paley Center For Media Presents FX's "The Bridge" at The Paley Center for Media on June 24, 2014 in Beverly Hills, California. (Photo by Alberto E. Rodriguez/Getty Images)

Answer: Diane Kruger

Tell us how you fared in the comment section below

Who is your sportstar of the year?

Vote in the Irish Independent Sport Star Awards and you could win the ultimate sports prize.

Prizes include, tickets to Ireland's against Scotland in the Six Nations, All Ireland football and hurling final tickets and much more.

Simply click here to register your vote

Online Editors

The Left Wing: John Cooney on Ulster's European run and bouncing back from World Cup disappointment

Editor's Choice

Also in Sport